BLI MEDLEM - INFORMATION

Som medlem får du ett medlemskort som fungerar som en nyckel till gymmet. Med detta kort kan du komma och träna alla dagar 05.00-23.00. Endast gruppträning förbokas. Vi finns på Centralgatan 16 (ingång till höger om Apoteket Hjärtat) mitt i Nynäshamn.Så här gör du för att bli medlem

1
Läs igenom, fyll i och skriv under medlemsavtalet. Dessa finns i brevlådan utanför vår entrédörr. Det går också bra att fylla i och skriva under ett avtal efter att du ha fyllt i intresseanmälan nedan. Om du inte har tillgång till skrivare kan du ändå göra en intresseanmälan så skickar vi hem medlemsavtalet till dig.

2 Fyll i ett önskat startdatum. Hinner vi inte få klart ditt medlemskort till önskat startdatum registreras avtalsstart från det datum du får ditt medlemskort. Normalt tar det inte mer än 7 dagar.

3 Lägg det ifyllda och signerade medlemsavtalet i brevlådan utanför vår entré eller skicka det till:
Hälsopalatzet Gymon, Lövlundsvägen 1A, 149 30 Nynäshamn 


Basmedlem har fri tillgång till gymmets konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner samt fria vikter. Som Basmedlem kan du också delta i gruppträning med instruktör till en extra kostnad. (se prislistan). Mer information om betalning till Gruppträning får du i ditt första brev från oss.

Guldmedlem har fri tillgång till gymmets konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner samt fria vikter. Som Guldmedlem har du också all gruppträning med instruktör inkluderat i priset. Det blir billigare med ett guldmedlemskap om du deltar i gruppträning en gång i veckan eller mer.

I medlemsavtalet väljer du om du vill betala ditt medlemskap årsvis eller månadsvis via autogiro. Autogiro är en förutsättning för att vi ska kunna hantera alla månadsbetalningar. Notera att det är 12 månaders bindningstid även vid månadsbetalning.