Vi följer rådande rekommendationer och agerar därefter. Tillsvidare har vi öppet som vanligt.


*******************************************************************************************************************

GRUPPTRÄNING - Info till våra medlemmar

Gruppträning är ett roligt och socialt sätt att träna. Du bokar in dig på passen via bokningssidan så att du säkert vet att att du har en plats när du kommer. Avboka om du inte kan komma! Avbokning kan ske fram till 2 timmar innan klasser börjar. Platserna på vår gruppträning är väldigt attraktiva. Den som bokat plats och inte kommer får en straffavgift på 40 kr. Syftet med straffavgiften är att vi vill att klasserna körs så fulla som möjlig och att andra medlemmar skall kunna få tillgång till den plats som du inte kommer att utnyttja. 

Närvarolistan sätter instruktören upp på dörren in till gruppträningssalen innan klassens start. Det är bra om du själv bockar av dig när du kommer.

Kom i tid till gruppträningen. Från 5 minuter innan klassens start får instruktören ge din förbokade plats till någon annan. Syftet med 5-minutresregeln är att gruppträningsplatserna
är mycket ppopulära. Vi vill därför fylla tomma platser med medlemmar som kommer på drop-in. De som står på reservlistan har förtur till drop-in platserna.  

RPM, BodyCombat och BodyBalance ingår i Les Mills internationella utbildningsprogram. I LesMills konceptet krävs att alla instruktörer regelbundet uppdaterar sin utbildning. De måste delta i minst tre av de fyra kvartalsutbildningar för att få behålla sin licens. På kvartalsutbildningarna får instruktörerna inspiration och vägledning i hur de ska utveckla sin roll som instruktör. Efter kvartalsutbildningen återkommer de till Gymon med nytt material, ny musik och träningsglädje.

Kreditgräns på medlemskontot
Pengar till gruppträning skall betalas in i förväg. Risken är annars att du blir spärrad från bokningssystemet. Det finns en kredit inlagt i systemet på -100 kr. Syftet med krediten är att du ska kunna boka även om vi inte hunnit registrera din betalning. Normalt tar det 3 bankdagar innan pengarna är insatta på ditt medlemskonto men om vi har hög arbetsbelastning kan det ta ytterligare ett par dagar.
________________________________________________________________________________________