OM

Styrketräning

Varje medlem har ett personligt nyckelkort vilket gör att det går att komma och träna alla dagar 05.00-23.00. Ingen förbokning behövs för att styrketräna eller konditionsträna. Till den som inte har tränat styrketräning tidigare rekommenderar vi en kostnadsfri genomgång med vår styrketräningsinstruktör. Instruktören kan bokas innan medlemskap tecknas. Vid en styrketräningsinstruktion får man lära dig hur man på bästa sätt använder våra träningsredskap och får ett träningsprogram som sedan är enkelt att följa. För att boka genomgång med styrketräningsinstruktör ringer du 0709-703010. Säkrast att nå oss är vardagar mellan 14.00-16.00.

Gruppträning med instruktör

Vi har Gruppträning med instruktör på fasta tider varje vecka. Schema och beskrivning av de olika träningsklasserna ser du när du klickar på BOKNINGSSCHEMA. Medlemmar som vill delta på klasserna bokar in sig vecka för vecka.


Denna webbsida: På denna sida finns aktuell information om priser, öppettider etc. Det går att se aktuellt schema för gruppträning med instruktör. För den som har frågor går det härifrån också att skicka e-mail till oss. Om du är intresserad av att bli medlem kan du ansöka om medlemskap och skriva ut avtalet. Vi aktiverar ditt medlemskap så snart vi får in underskrivet medlemsavtal. Om du inte har tillgång till skrivare kan du välja att få det hemskickat.


Om oss

Idén var att skapa ett dataprogram som gjorde det möjligt att driva gym med riktigt bra öppettider. Passage, övervakning och bokning skulle skötas via webben.

Det utvecklades ett integrerat system där passage, bokning och övervakning byggdes ihop till en helhet. Den som inte är inloggad kan se schema för gruppträning och antalet bokade. Inloggad medlem kan boka/ avboka plats på gruppträning, ändra sina kontaktuppgifter och se sin statistik. Instruktörer har tillgång till fler funktioner. Bland annat kan instruktörer skriva ut en lista med bokade till de olika klassera samt boka in gäst till prova-på pass. Administratören kommer åt allt som behövs för att sköta verksamheten.

Gymmet öppnas och stängs automatiskt alla dagar 05.000-23.00. Medlemmar kan boka in sig till gruppträning från hemmet, jobbet eller annan extern dator. Medlemmar har även tillgång till en bokningsdator i gymmets reception.

För reducerade personalkostnader har vi ingen fast personal i receptionen men våra styrketräningsinstruktörer finns ofta på plats på förmiddagarna och våra gruppträningsinstruktörer kvällstid samt vissa tider under helgerna. Vi finns på Centralgatan 16 (ingång till höger om Apoteket Hjärtat) mitt i Nynäshamn. Porten är låst men ring gärna om du vill komma och se gymmet och få mer information. Du når oss säkrast vardagar mellan 14.00-16.00 på telefon 0709-70 30 10.
Varmt välkommen!

Azieb R Hjalmarsson
Platschef
Hälsopalatzet Gymon